Akcija!

iRobot Roomba E5158

348,90

iRobot robotski sesalnik Roomba E5158 s popustom za kratek čas.

Na voljo po naročilu

iRobot robotski sesalnik Roomba E5158

Enostavno in udobno čiščenje
iRobot robotski sesalnik Roomba e5158 je odlična izbira za čiščenje. Primeren je za sesanje vseh vrst površin in preprog. Samodejno se prilagodi vsem vrstam talnih površin ter odlično očisti pod in okoli pohištva, vzdolž sten ter vogalov. Za nemoteno delovanje robotskega sesalnika bo poskrbela kakovostna Li-Ion baterija, ki zagotavlja do 90 minut delovanja. Navdušeni boste nad uporabniku prijazno aplikacijo za pametne telefone ali tablice iRobot Home, ki omogoča nastavitev urnika čiščenja ali vklop sesanja na daljavo. Z aplikacijo boste lahko čistili ter načrtovali udobno – kjerkoli in kadarkoli.

Izjemen nadzor in učinkovitost
Poleg kar 5-krat večje moči sesanja serijo dopolnjuje nov sistem sesanja Airflow Accelerator, ki zagotavlja odlične rezultate. Za dodatno učinkovitost sesalnika poskrbijo še gumijaste Aero Force krtačke, ki delujejo brez zapletanja las. Ima inovativno zasnovan koš za smeti, ki ga lahko operete kar pod vodo, ter izjemen filter. Predstavlja idealno izbiro za vse, ki imate doma hišne ljubljenčke, in vse tiste z dolgimi lasmi, saj se dlake in lasje ne napletajo.

Značilnost robotskega sesalnika je še dvojno delovanje navideznega zidu. 2 načina sesanja omogočata boljši nadzor nad območjem čiščenja. Izbirate lahko med načinom navideznega zidu Virtual Wall, ki zadrži robota, da čisti na območju, kjer to želite, oziroma izpusti območja, kjer ne želite. HALO način zadržuje robota v oddaljenosti od predmetov, ki jih med sesanjem želite zaščititi.

Prednosti:
Z aplikacijo iRobot HOME App lahko od koderkoli nastavite začetek čiščenja ali vnesete urnik; kompatibilno z virtualnim asistentom Amazon Alexa
3-stopenjski sistem čiščenja polovi vse najmanjše drobce in večje delce, učinkovit je za čiščenje dlak ljubljenčkov, samo-nastavljiva čistilna glava pa samodejno prilagaja višino, da lahko temeljito očisti trda tla in preproge.
Edina vodilna znamka robotskih sesalnikov z dvema glavnima čistilnima krtačama - prva umazanijo razrahlja, da jo druga lahko pobere. (*temelji na podatkih GFK in NPD, januar - junij 2017)
Pralen košek – lažje vzdrževanje, kadarkoli do sedaj.
Senzorji Dirt Detect opozorijo Roombo e5, da se še posebej posveti predelom z višjo koncentracijo umazanije (na primer najbolj »prometnim« območjem vašega doma).
iAdapt 1.0 navigacija s celovitim naborom pametnih senzorjev
Celovit nabor pametnih senzorjev vodi Roombo med in pod pohištvom, da lahko brez težav očisti vaša tla, tudi po kotih.
Ustvarjen s strani vodilnega svetovnega proizvajalca gospodinjskih robotov z več kot 25 let znanja in inovacij na področju robotike.

Lastnosti:
Baterija: Li-Ion
Sesalni motor 2. generacije
Samodejno nastavljiva čistilna glava
Dve novi, izboljšani AeroForce krtači za različne površine
Krtača za čiščenje kotov in drugih težko dostopnih mest
Čas delovanja: 90 min
Višina sesalnika: 9,2 cm
Čas polnjenja: 2 h
Samodejno polnjenje
Sklopni ročaj

Paket vsebuje:
1 x Roomba e5158
1 x navidezni zid z dvojnim delovanjem
1 x polnilna postaja Home Base z električnim vodnikom
dodaten filter

Dodatne informacije

Teža 20 kg